Termékek

Iratkozzon fel!


Facebook

Hasznos

Francia manikűr, francia műköröm, japán manikűr

Star Nails webáruházunkban  minden megtalálható, ami a köröm ápoláshoz japán manikűrhöz, műköröm építéshez és díszítéshez szükséges. A nyár nagy slágere a japán manikűr volt. A japán manikűr japánból ered,és az arisztokrácia körében volt népszerű. A japán manikűr teszi lehetővé azt, hogy a köröm szép és ápolt legyen, a repedezett, elvékonyodott körmök pedig megerősödjenek. Majdnem minden szépségszalonban van ilyen szolgáltatás,és alkalmazzák a japán  manikűrt. Akiket nemcsak a körmük szépsége érdekel, azok egybekötik a japán manikűrt egy parafinos kézápolással is.

Jótékony hatásának köszönhetően a kéz megfiatalodik és ezzel megfiatalítja tulajdonosát is. A japán manikűrhöz szükséges kellékeket szettben megtalálják a Star Nails webáruházunkban. A műköröm díszítés örökzöldje pedig a francia manikűr. Bármilyen évszakban szolid eleganciát áraszt a francia műköröm. Saját körömre is előszeretettel készítik a szakemberek a francia műkörmöt.
Hazánkban a piacvezető cégek között megtalálhatóak a francia műköröm alapkellékei. Legyen az Moyra körömlakk vagy a Pearl Nails pearllakk-ja. A pearllakk a francia műköröm elkészítését megkönnyíti ma műkörmösök számára. A francia manikűr a francia műköröm és a japán  manikűr is a közkedvelt szolgáltatások közé tartozik. A francia műköröm minden országban egyaránt nagy sikernek örvend. A műkörömépítő szakemberek előszeretettel készítenek francia műkörmöt.

Francia manikűr, francia műköröm, japán manikűr
 

Köröm minták, műköröm minták, műkörmös képek

A műkörmös szakemberek előszeretettel ismerkednek a műköröm minták sokféleségével. A műkörmös képek egyre gyakrabban vannak jelen azokon az oldalakon, ahol a szépségápolásra nagy hangsúlyt fektetnek. Műköröm webáruházunk azzal szeretne kedveskedni partnereink számára, hogy az általuk készített legszebb műköröm képek felkerüljenek weboldalunkra. Műkörmöseink professzionális termékeket használva szebbnél-szebb műköröm mintákat beépítve készítik alkotásaikat. A műköröm képek önmagukért beszélnek. A műkörmös minták kifejezik a szakember lelkivilágát.

A műköröm minta színárnyalatai nagyban függnek az évszakoktól. Nyárra a gazdag színvilág, élénk színek és motívumok jellemzőek. Télen a sötétebb színű körömminták dominálnak, és az azt követő ünnepek miatt a műkörmös minták a karácsony feelingjét tükrözik. A hóesés, a karácsonyi hangulat a műkörmösök kedvelt motívumaik közé tartoznak. Ezek a körömminták vidámságot hoznak a szürke hétköznapokban is.

Mivel minden műkörmösben más és más tehetség rejtőzik ezért tartjuk fontosnak azt, hogy lehetőséget biztosítsunk az alkotásaik internetre való feltöltésére. Így egymás munkáiból is ötletet tudnak meríteni a szakemberek. Hamarosan induló oldalunk www.mukormoskepek.hu ahol a körömminták, műköröm minták, műkörmös képek, műkörmös minták feltöltésre kerülnek.

Tekintse meg termékeinket webáruházunkban ITT…

Köröm minták, műköröm minták, műkörmös képek