Termékek

Iratkozzon fel!


Facebook

Újdonságok

Összes új termék listázása

Pear Lac Nude új őszi-téli kollekció.

7ml  1790 ft

Új nyomdalemez a Moyrától. Nyomdalemez 56 Celebration 2.

 

MOYRA NYOMDALEMEZ 55 Fall

 

Új Master zselés ecset széria a Moyrától!

Nagy méretű, lekerekített és egyenes építő ecsetek zseléhez. Mérete miatt különösen alkalmas közepes vagy sűrű anyagok felhordásához, nagyobb anyagmennyiség használata esetén is. A lekerekített forma pontos munkavégzést tesz lehetővé a hátsó és oldalsó sáncok mentén. A tökéletesen vágott ecset segítségével precízen kialakítható a szabadszél formája, ami jelentősen rövidíti a formára reszelés idejét, gyorsítja a munkát.

MOYRA FIXING GEL II. ragasztó zselé

Kristálykövek és egyéb körömdíszek felületre ragasztására alkalmas, extra sűrű, fixálásmentes zselé. Nagy előnye, hogy ráhelyezés után a díszek, kövek sokáig igazíthatóak, ezért kifejezetten ajánljuk kőnyomdázáshoz. Sűrű állagának köszönhetően kiválóan alkalmas domború felületi díszítések készítéséhez. UV és LED lámpában is köt, köttetés után nem kell fixálni, a végeredmény gyönyörű, fényes felület.

Új Moyra lakkzselé színek érkeztek!

150-155-ig.

MOYRA FIXING GEL I. ragasztó zselé

Kristálykövek és egyéb körömdíszek felületre ragasztására alkalmas közepesen sűrű, leoldható zselé. Rugalmas anyag, mind épített, mind lakkzselés körömre használható. Nagy előnye, hogy ráhelyezés után a díszek, kövek sokáig igazíthatóak, ezért kifejezetten ajánljuk kőnyomdázáshoz. UV és LED lámpában is köt, köttetés után fixálni

Moyra körömnyomda lemez 54 Matrix

A Moyra nyomdalemezek sorozata folyamatosan bővül! Ezen professzionális minőségű, nagyméretű nyomdalemezek segítségével percek alatt különleges körmöket készíthetsz akár otthon, akár a szalonodban. Egyszerű használhatóság, garantált siker.

Moyra Sablon 1003

30-100-500 db-os kiszerelésben.

 

MOYRA KRISTÁLY NYOMDA KÉSZLET

A csillogás mindig trendi! Próbáld ki a Moyra Strasszkő nyomda készletet! Könnyen, egy mozdulattal akár a köröm teljes felületét boríthatod ragyogó kristály strasszkövekkel, vagy válaszd ki a kedvenc alakzatod! Ha diszkrétebb díszítést szeretnél, válaszd az egyszerűbb mintákat, ha feltűnni vágysz, díszíts teljes felületen, igazán látványos megjelenést kölcsönöz!

 

PearLac Classic gél lakk

A PearLac gél lakk ötvözi a színes zselék tartósságát és a hagyományos körömlakkok egyszerű használatát. Saját körömre erősítő bevonatként, műkörömre pedig zseléként használható három egyszerű lépésben: bázis zselé, PearLac gél lakk szín, fedő zselé. Használat után Pearl Acrylic Removerrel percek alatt leoldható. A legfényesebb finis érdekében fixáláshoz Pearl Cleansert használjon!

Tipp: több, egyenletes és vékony rétegben érhető el a legtökéletesebb végeredmény. A Base/Top Gel (100) helyett fedőrétegként EO Top Gel fényzselé is használható.

- Sűrű, magas pigmenttartalmú gél lakk
- Tartós, karc- és kopásmentes, magasfényű színek
- Nincs többé repedés, törés vagy leválás
- Nincs pigmentlerakódás az üvegben
- Nincs száradási idő
- Percek alatt leoldható

Extreme Cover Pink Gel

Üvegszálakkal erősítve a törékeny körmökhöz!

Nagyon sűrű körömágy-hosszabbító zselé. Kiválóan alkalmas hosszú, extrém formák építéséhez jól formázhatósága és hajlíthatósága által. Felgyorsítja az építés és töltés menetét, hiszen nincs szükség borító rétegre. A Coloured Builder Gels színezett építő zselékkel kombinálva a szalonmunka egyszerűvé és gyorssá válik!

 

 

 

Speciális kialakítású, ritkított szőrű ecset a gyönyörű színátmenetekhez! A Moyra Ombre Ecset segítségével tökéletes színátmenet készíthető lakkzselével, színes zselékkel. Ezzel az ecsettel könnyen elsajátítható az ombre színátmenet készítése, további előnye, hogy a díszítés rövidebb idő alatt készül el, mint bármely más technikával. Készíts trendi, színátmenetes nyári körmöket, mely kiváló alapja a nyomdalemezes, vagy más módon díszített körmöknek!

 

 

 

Új szilikon ecset a Moyrától! Használható 3D díszítések kialakításához, mintázáshoz. Kúpos, fokozatsan elvékonyodó vége lehetővé teszi, hogy precízen kidolgozott, részletgazdag, élethű virágokat, fátyolszerű szirmokat, csipkemintát, különböző domború dekorációt készíthess a körmökre. Használata és tisztítása egyszerű. Próbáld ki a gyurma állagú Moyra PlastiLine zselé formázásához, a végeredmény tökéletes lesz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megérkeztek az új Chrome nyomda körömlakkok.

 

 

Új Moyra Gel Look színek érkeztek!

Moyra Plastiline zselék


Megérkezett a Moyra új terméke, mellyel a 3D díszítések készítése könnyebb, mint valaha! Készíts élethű virágokat,fátyolszerű szirmokat, csipkemintát, különböző domború dekorációt a körmökre gyurma állagú Moyra PlastiLine Gel segítségével! Kifejezetten sűrű, jól formázható zselé, mely köttetés előtt bármeddig formázható, kezdők számára is ideális választás. További előnye, hogy tovább díszíthető, felülete szépen árnyékolható, vagy kiemelhetőek egyes részletek különböző festési technikákkal.

 

 

 

 

 

 

 

Újabb nyomdalemezek érkeztek a Moyrától!

Ornaments 2, Russian,Colourbook.

Megérkezett a Moyra AquaLine termékcsalád!

Tökéletes választás a wet-on-wet, vagy waterway néven ismert díszítő technikához, mellyel dekoratív minták készíthetőek rövid idő alatt. Ennél a díszítési technikánál elengedhetetlen a kiváló minőségű alapszín, az abban könnyen terülő színes zselék, valamint az intenzív pigmentáltság, ami kulcsa a tökéletes végeredménynek. A velük készült körömdíszítés hatása olyan mintha vízben terülő, vibrálóan élénk festékkel készült volna. Könnyed és gyorsan elkészíthető, látványosan tovább díszíthető! A Moyra AquaLine termékek minden feltételt biztosítanak, hogy díszítésed fantasztikus legyen, a fantáziádra van bízva mit alkotsz vele! Kiemelkedően magas pigmentáltságú, élénk színű zselék. A waterway vagy más néven wet-on-wet díszítő technikához ajánljuk. A Moyra AquaLine színes zselék kiváló önterülő képességgel rendelkeznek az AquaLine base white zselé felületén. A színes zselék az AquaLine Base gel fehér színű alapzselével együtt használhatóak különböző minták készítéséhez.

 

VIBRÁLÓAN ÉLÉNK, NEONOS SZÍNEK MÁR SUPERSHINE FIXÁLÁSMENTES ZSELÉBEN IS!
A kellemes meleg idő érkeztével igazi nyári, feltűnő színekkel bővült Moyra SuperShine színes zselé kínálatunk! A fixálásmentes Moyra SuperShine színes zselé egy rétegben is tökéletesen fed, szikrázóan fényesre köt, így nem marad ragacsos réteg, amit fixálni kell. Rendkívül magas pigmenttartalmú, könnyen teríthető zselé, mely díszítésre is kiválóan alkalmas!

 

ÚJDONSÁGOK A MOYRÁTÓL!

A fixálásmentes Moyra Artistic színes festőzselék rendkívül jól fednek, így kiválóan alkalmasak tartós díszítések, színátmenetek készítésére, árnyékolásra. Egy rétegben is tökéletes fedést biztosítanak, szikrázóan fényesre kötnek, így nem marad ragacsos réteg, amit fixálni kell. A magas pigmenttartalomnak köszönhetően rendkívül intenzív színhatás érhető el használatukkal. További előnye, hogy sűrűsége lehetővé teszi a domború minták készítését is. Kifejezetten ajánljuk kitölthető mintájú Moyra nyomdalemezekhez.

 

Megérkezett a megújult PEARL SPA termékcsalád!

Próbáld ki 7 új kézápoló , 1 új testápoló vagy 5 új lábápoló termékünket!
Új illatok, még töb természetes összetevővel és hatékonyabb ápolással!

 


Fahéj illatú körömbőr ápoló olaj.

A készítményben lévő értékes olajok keveréke mélyen behatol a körömágyba, illetve a körömsáncba,

így hidratálja és puhává varázsolja a száraz, megviselt körömbőrt. Körömépítés után kifejezetten ajánlott. 8-féle varázslatos illatban és színben kapható.