Termékek

Iratkozzon fel!


Facebook

Újdonságok

Összes új termék listázása

MOYRA GLOW IN THE DARK

Körmön színtelenné váló körömlakk, mely sötétben világít. Világos alaponés több rétegben jobban érvényesül speciális foszforeszkáló hatása. Bár fedőlakknak is használható, tartósságát és fényességét más fedőlakk  használatával növelhetjük. Legyen egyszínű, vagy akár mintás a körmöd, tedd különlegessé és sötétben ragyogóvá a Glow in the dark körömlakkal!

MOYRA NYOMDALEMEZ 63 BAROQUE GARDEN

A Moyra nyomdalemezek sorozata folyamatosan bővül! Ezen professzionális minőségű, nagyméretű nyomdalemezek segítségével percek alatt különleges körmöket készíthetsz akár otthon, akár a szalonodban. Egyszerű használhatóság, garantált siker. A több mint 1000 – többnyire egész körmöt, műkörmöt befedő, nagyalakú - minta között mindenki megtalálhatja a magának tetszőt.

Pearl hybrid PolyAcryl Gel

A hybrid PolyAcryl Gel egy all-in-one anyag, mely ötvözi porcelán erősségét a zselé formázhatóságával:

  • sűrű állagú, nem mozdul, nem folyik el, így korlátan ideig formázható;
  • jól hajlítható;
  • tartós anyag, nem törik vagy reped;
  • nem levegősödik;
  • könnyű reszelni, könnyen formázható;
  • gyors munkavégzést biztosít;
  • ideális kezdő és haladó műkörmösök számára egyaránt.

Más anyagokkal is bátran kombinálható. Az anyag lágyításához és formázásához a - nem színezett - Cleanser fixáló vagy SaniSol előkészítő folyadékot ajánljuk.

Kötésidő: UV fényben 3 perc, LED fényben 1,5 perc

MOYRA FUSION ACRYLGEL 30ml (tégelyben)

Megoldást nyújt a körömépítő anyagok használata során felmerülő problémákra.

A zselé rövid ideig tartó formázhatósága a folyékony állag miatt, vagy a porcelán gombóc túlságosan nedves vagy éppen túl száraz állaga többé már nem lehet gond. Könnyű használat jellemzi, a körömre helyezést követően bármeddig tetszőlegesen formázható köttetés előtt, nem éget, nincs szaga, rugalmasabb, mint a porcelán és hajlítható. Bármilyen hosszúságú köröm készíthető vele sablon használatával.
Kompatibilis bármely körömépítő anyaggal, más rendszerrel együtt is használható, porcelán vagy zselével készült köröm tölthető Moyra Fusion Acrylgellel. Felülete fényzselével, színes zselékkel, lakkzselével is borítható, bármely körömdíszítő technika alkalmazható felületén.
UV és LED fényben egyaránt köt.

Körömékszerek nagy választékban.

MOYRA FEDŐZSELÉ Make-Up Pink

Extra sűrű – a népszerű Make-up zselénkkel megegyező textúrájú - körömágyhosszabbító zselé.

Finom, rózsaszín árnyalatának és tökéletes fedésének köszönhetően a meghosszabbított körömágy

hihetetlenül üdének és természetesnek hat. Kötési idő: 2,5 perc UV lámpa alatt.

Megérkezett az új Moyra nyomdalemez !

NO.61. L'Amour

 

 

 

 

MOYRA FUSION ACRYLGEL

Megoldást nyújt a körömépítő anyagok használata során felmerülő problémákra. A zselé rövid ideig tartó formázhatósága a folyékony állag miatt, vagy a porcelán gombóc túlságosan nedves vagy éppen túl száraz állaga többé már nem lehet gond. Könnyű használat jellemzi, a körömre helyezést követően bármeddig tetszőlegesen formázható köttetés előtt, nem éget, nincs szaga, rugalmasabb, mint a porcelán és hajlítható. Bármilyen hosszúságú köröm készíthető vele sablon használatával. Kompatibilis bármely körömépítő anyaggal, más rendszerrel együtt is használható, porcelán vagy zselével készült köröm tölthető Moyra Fusion Acrylgellel. Felülete fényzselével, színes zselékkel, lakkzselével is borítható, bármely körömdíszítő technika alkalmazható felületén. UV és LED fényben egyaránt köt. Gondosan megválasztott árnyalataival készíthetsz akár clear, természetes hatású körömágyhosszabbított vagy akár francia körmöket

 

 

Diamond Nails lakkzselék 4ml-es és 7ml-es kiszerelésben.

Webáruházunkban és üzletünkben is magtalálod.

 

A Moyra Fóliázó lakkzselé egy különleges, UV fényre kötő anyag, amihez kitűnően tapad a körömfólia. Lassabban szárad, mint a hagyományos lakkok, ezért a nyomdázást is megkönnyíti. Rendkívül pigmentált, ezért használat előtt jól fel kell rázni. UV és LED lámpában is köt.

Aurora pigment por,a fantasztikus ragyogásért.

Galaxy pigment por,szuper hologramos hatás.

Új Pearl színes zselék webáruházunkban.

Új nyomdalemezek érkeztek!

Moyra körömnyomda lemez 60 Cuts

Moyra körömnyomda lemez 59 Galactica

 

Nyomdalakkzselé  8 színben.

A Moyra nyomda lakkzselé család egy kifejezetten nyomdázáshoz kifejlesztett UV/LED  fényre kötő termékcsalád,

mely a különböző effektezés óriási tárházát nyitja meg a felhasználókelőtt.

 

MOYRA GLITTER NUDE KÖRÖMLAKOK

Szikrázó csillogás néhány mozdulattal! Használd az új kollekció tagjait.

Új körömdíszítő fóliák érkeztek! Fémesen csillogó réz, gyönyörű rose gold,

kellemes rózsaszín, és a varázslatos holografikus!

Moyra nyomdalemez 58.

 

Új nyomdalemez érkezett!

 

 

 

Pear Lac Nude új őszi-téli kollekció.

7ml  1790 ft

Új nyomdalemez a Moyrától. Nyomdalemez 56 Celebration 2.

 

MOYRA NYOMDALEMEZ 55 Fall

 

Új Master zselés ecset széria a Moyrától!

Nagy méretű, lekerekített és egyenes építő ecsetek zseléhez. Mérete miatt különösen alkalmas közepes vagy sűrű anyagok felhordásához, nagyobb anyagmennyiség használata esetén is. A lekerekített forma pontos munkavégzést tesz lehetővé a hátsó és oldalsó sáncok mentén. A tökéletesen vágott ecset segítségével precízen kialakítható a szabadszél formája, ami jelentősen rövidíti a formára reszelés idejét, gyorsítja a munkát.

MOYRA FIXING GEL II. ragasztó zselé

Kristálykövek és egyéb körömdíszek felületre ragasztására alkalmas, extra sűrű, fixálásmentes zselé. Nagy előnye, hogy ráhelyezés után a díszek, kövek sokáig igazíthatóak, ezért kifejezetten ajánljuk kőnyomdázáshoz. Sűrű állagának köszönhetően kiválóan alkalmas domború felületi díszítések készítéséhez. UV és LED lámpában is köt, köttetés után nem kell fixálni, a végeredmény gyönyörű, fényes felület.

Új Moyra lakkzselé színek érkeztek!

150-155-ig.

MOYRA FIXING GEL I. ragasztó zselé

Kristálykövek és egyéb körömdíszek felületre ragasztására alkalmas közepesen sűrű, leoldható zselé. Rugalmas anyag, mind épített, mind lakkzselés körömre használható. Nagy előnye, hogy ráhelyezés után a díszek, kövek sokáig igazíthatóak, ezért kifejezetten ajánljuk kőnyomdázáshoz. UV és LED lámpában is köt, köttetés után fixálni

Moyra körömnyomda lemez 54 Matrix

A Moyra nyomdalemezek sorozata folyamatosan bővül! Ezen professzionális minőségű, nagyméretű nyomdalemezek segítségével percek alatt különleges körmöket készíthetsz akár otthon, akár a szalonodban. Egyszerű használhatóság, garantált siker.

Moyra Sablon 1003

30-100-500 db-os kiszerelésben.

 

MOYRA KRISTÁLY NYOMDA KÉSZLET

A csillogás mindig trendi! Próbáld ki a Moyra Strasszkő nyomda készletet! Könnyen, egy mozdulattal akár a köröm teljes felületét boríthatod ragyogó kristály strasszkövekkel, vagy válaszd ki a kedvenc alakzatod! Ha diszkrétebb díszítést szeretnél, válaszd az egyszerűbb mintákat, ha feltűnni vágysz, díszíts teljes felületen, igazán látványos megjelenést kölcsönöz!

 

PearLac Classic gél lakk

A PearLac gél lakk ötvözi a színes zselék tartósságát és a hagyományos körömlakkok egyszerű használatát. Saját körömre erősítő bevonatként, műkörömre pedig zseléként használható három egyszerű lépésben: bázis zselé, PearLac gél lakk szín, fedő zselé. Használat után Pearl Acrylic Removerrel percek alatt leoldható. A legfényesebb finis érdekében fixáláshoz Pearl Cleansert használjon!

Tipp: több, egyenletes és vékony rétegben érhető el a legtökéletesebb végeredmény. A Base/Top Gel (100) helyett fedőrétegként EO Top Gel fényzselé is használható.

- Sűrű, magas pigmenttartalmú gél lakk
- Tartós, karc- és kopásmentes, magasfényű színek
- Nincs többé repedés, törés vagy leválás
- Nincs pigmentlerakódás az üvegben
- Nincs száradási idő
- Percek alatt leoldható

Extreme Cover Pink Gel

Üvegszálakkal erősítve a törékeny körmökhöz!

Nagyon sűrű körömágy-hosszabbító zselé. Kiválóan alkalmas hosszú, extrém formák építéséhez jól formázhatósága és hajlíthatósága által. Felgyorsítja az építés és töltés menetét, hiszen nincs szükség borító rétegre. A Coloured Builder Gels színezett építő zselékkel kombinálva a szalonmunka egyszerűvé és gyorssá válik!

 

 

 

Speciális kialakítású, ritkított szőrű ecset a gyönyörű színátmenetekhez! A Moyra Ombre Ecset segítségével tökéletes színátmenet készíthető lakkzselével, színes zselékkel. Ezzel az ecsettel könnyen elsajátítható az ombre színátmenet készítése, további előnye, hogy a díszítés rövidebb idő alatt készül el, mint bármely más technikával. Készíts trendi, színátmenetes nyári körmöket, mely kiváló alapja a nyomdalemezes, vagy más módon díszített körmöknek!

 

 

 

Új szilikon ecset a Moyrától! Használható 3D díszítések kialakításához, mintázáshoz. Kúpos, fokozatsan elvékonyodó vége lehetővé teszi, hogy precízen kidolgozott, részletgazdag, élethű virágokat, fátyolszerű szirmokat, csipkemintát, különböző domború dekorációt készíthess a körmökre. Használata és tisztítása egyszerű. Próbáld ki a gyurma állagú Moyra PlastiLine zselé formázásához, a végeredmény tökéletes lesz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megérkeztek az új Chrome nyomda körömlakkok.

 

 

Új Moyra Gel Look színek érkeztek!

Moyra Plastiline zselék


Megérkezett a Moyra új terméke, mellyel a 3D díszítések készítése könnyebb, mint valaha! Készíts élethű virágokat,fátyolszerű szirmokat, csipkemintát, különböző domború dekorációt a körmökre gyurma állagú Moyra PlastiLine Gel segítségével! Kifejezetten sűrű, jól formázható zselé, mely köttetés előtt bármeddig formázható, kezdők számára is ideális választás. További előnye, hogy tovább díszíthető, felülete szépen árnyékolható, vagy kiemelhetőek egyes részletek különböző festési technikákkal.