Termékek

Iratkozzon fel!


Facebook

Újdonságok

Összes új termék listázása

ÚJDONSÁG!
Megérkezett a soron következő nyomdalemez!
 No. 79 GREEN LEAVES

Igazi különlegességgel bővült a nyomdalemez kínálat! Természetes és könnyed mintákkal van tele, melyeket lenyomdázhatsz önmagukban vagy akár készíthetsz belőlük csokrot is! Egy kis bájos botanikus kert leveleit és virágait hoztuk el Neked, hogy kipróbálhasd ezt a trendi, letisztult vonalat.

 

...

Új nyomdalemez érkezett a nyár és a tenger szerelmeseinek!
NO. 78 AQUATIC

A vizek különlegesen szép élővilága keveredett egy mesés fantázia világgal, ettől olyan egyedülálló ez a nyomdalemez. Fedezd fel rajta kedvenceidet! Csikóhalat, különböző kagylókat, cuki békákat és vízi növényeket találhatsz különböző párosításban és elrendezésben, hogy nyári manikűröd lenyűgöző legyen!

MOYRA LAKKZSELÉ FLEXI TOP

Az új lakkzselé fedő minden eddiginél nagyobb rugalmasságot, és könnyű leoldhatóságot biztosít a Moyra lakkzseléknek. A speciális fedőzselé összetételének köszönhetően átveszi a körömlemez mozgását, viselés közben természetes érzést kölcsönöz, nem „nehezíti” a körmöket. Használható bármely tetszőlegesen választott Moyra Lakkzselére, Moyra Mini Lakkzselére fedőrétegként. Hosszan tartó, csillogó felületet biztosít.

Új Supershine színek a Moyrától.

MOYRA KÖRÖMÉPÍTÕ ZSELÉ Milky Pink

Nagyon sűrű, erős és tartós rózsaszín építő UV zselé. A természetes körömszínhez hasonló, gyönyörű hatást érhetünk el segítségével. Természetes rózsaszín, francia köröm építéséhez és Baby boomer köröm készítéséhez ideális.

Moyra körömbőr ápoló olaj 2 új illatban.

Újdonság,Moyra fixálásmentes ecsetes matt fedőzselé.

Fixálásmentes, leoldható ecsetes matt fedőzselé. Állaga lágy, a tökéletes matt hatás eléréséhez elég egy vékony rétegben felvinni. Használata során a színek élénksége változatlan marad. Használható porcelánra, zselére és lakkzselére egyaránt. Minden lámpatípusban megköt.

Új Moyra Hardener Base lakkzselé.

Praktikus, ecsetes kiszerelésű körömerősítő lakkzselé alap az erős és tartós körmökért. Használata vékony természetes körmöknél javasolt. Zselé alapréteghez hasonló keménységet biztosít. Használható bármely tetszőlegesen választott Moyra Lakkzselé, Moyra Mini Lakkzselé alá alaprétegként.

 

Új Moyra nyomdalemez 67 Footprints

Moyra Flexi Base lakkzselé

Az új lakkzselé alap minden eddiginél nagyobb rugalmasságot, és könnyű leoldhatóságot biztosít a Moyra lakkzseléknek. A speciális alapzselé összetételének köszönhetően átveszi a körömlemez mozgását, viselés közben természetes érzést kölcsönöz, nem „nehezíti” a körmöket. Használható bármely tetszőlegesen választott Moyra Lakkzselé, Moyra Mini Lakkzselé alá alaprétegként.

6 új Supershine színes zselé.

Új Moyra körömépítő zselék Builder Violet.

Sűrű, mégis könnyen formázható, átlátszó, lilás színű építő zselé, mely kiválóan tapad a természetes körömhöz. Tartós és erős körmök készíthetők vele. Köttetés közben nem okoz kellemetlen hőérzetet, így erre érzékenyebb vendégek számára is ideális választás. Kötési idő: 2 perc UV, 30 mp LED lámpa alatt.