Termékek

Iratkozzon fel!


Facebook

Újdonságok

Összes új termék listázása

 

 

Speciális kialakítású, ritkított szőrű ecset a gyönyörű színátmenetekhez! A Moyra Ombre Ecset segítségével tökéletes színátmenet készíthető lakkzselével, színes zselékkel. Ezzel az ecsettel könnyen elsajátítható az ombre színátmenet készítése, további előnye, hogy a díszítés rövidebb idő alatt készül el, mint bármely más technikával. Készíts trendi, színátmenetes nyári körmöket, mely kiváló alapja a nyomdalemezes, vagy más módon díszített körmöknek!

 

 

 

Új szilikon ecset a Moyrától! Használható 3D díszítések kialakításához, mintázáshoz. Kúpos, fokozatsan elvékonyodó vége lehetővé teszi, hogy precízen kidolgozott, részletgazdag, élethű virágokat, fátyolszerű szirmokat, csipkemintát, különböző domború dekorációt készíthess a körmökre. Használata és tisztítása egyszerű. Próbáld ki a gyurma állagú Moyra PlastiLine zselé formázásához, a végeredmény tökéletes lesz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megérkeztek az új Chrome nyomda körömlakkok.

 

 

Új Moyra Gel Look színek érkeztek!

Moyra Plastiline zselék


Megérkezett a Moyra új terméke, mellyel a 3D díszítések készítése könnyebb, mint valaha! Készíts élethű virágokat,fátyolszerű szirmokat, csipkemintát, különböző domború dekorációt a körmökre gyurma állagú Moyra PlastiLine Gel segítségével! Kifejezetten sűrű, jól formázható zselé, mely köttetés előtt bármeddig formázható, kezdők számára is ideális választás. További előnye, hogy tovább díszíthető, felülete szépen árnyékolható, vagy kiemelhetőek egyes részletek különböző festési technikákkal.

 

 

 

 

 

 

 

Újabb nyomdalemezek érkeztek a Moyrától!

Ornaments 2, Russian,Colourbook.

Megérkezett a Moyra AquaLine termékcsalád!

Tökéletes választás a wet-on-wet, vagy waterway néven ismert díszítő technikához, mellyel dekoratív minták készíthetőek rövid idő alatt. Ennél a díszítési technikánál elengedhetetlen a kiváló minőségű alapszín, az abban könnyen terülő színes zselék, valamint az intenzív pigmentáltság, ami kulcsa a tökéletes végeredménynek. A velük készült körömdíszítés hatása olyan mintha vízben terülő, vibrálóan élénk festékkel készült volna. Könnyed és gyorsan elkészíthető, látványosan tovább díszíthető! A Moyra AquaLine termékek minden feltételt biztosítanak, hogy díszítésed fantasztikus legyen, a fantáziádra van bízva mit alkotsz vele! Kiemelkedően magas pigmentáltságú, élénk színű zselék. A waterway vagy más néven wet-on-wet díszítő technikához ajánljuk. A Moyra AquaLine színes zselék kiváló önterülő képességgel rendelkeznek az AquaLine base white zselé felületén. A színes zselék az AquaLine Base gel fehér színű alapzselével együtt használhatóak különböző minták készítéséhez.

 

VIBRÁLÓAN ÉLÉNK, NEONOS SZÍNEK MÁR SUPERSHINE FIXÁLÁSMENTES ZSELÉBEN IS!
A kellemes meleg idő érkeztével igazi nyári, feltűnő színekkel bővült Moyra SuperShine színes zselé kínálatunk! A fixálásmentes Moyra SuperShine színes zselé egy rétegben is tökéletesen fed, szikrázóan fényesre köt, így nem marad ragacsos réteg, amit fixálni kell. Rendkívül magas pigmenttartalmú, könnyen teríthető zselé, mely díszítésre is kiválóan alkalmas!

 

ÚJDONSÁGOK A MOYRÁTÓL!

A fixálásmentes Moyra Artistic színes festőzselék rendkívül jól fednek, így kiválóan alkalmasak tartós díszítések, színátmenetek készítésére, árnyékolásra. Egy rétegben is tökéletes fedést biztosítanak, szikrázóan fényesre kötnek, így nem marad ragacsos réteg, amit fixálni kell. A magas pigmenttartalomnak köszönhetően rendkívül intenzív színhatás érhető el használatukkal. További előnye, hogy sűrűsége lehetővé teszi a domború minták készítését is. Kifejezetten ajánljuk kitölthető mintájú Moyra nyomdalemezekhez.

 

Megérkezett a megújult PEARL SPA termékcsalád!

Próbáld ki 7 új kézápoló , 1 új testápoló vagy 5 új lábápoló termékünket!
Új illatok, még töb természetes összetevővel és hatékonyabb ápolással!

 


Fahéj illatú körömbőr ápoló olaj.

A készítményben lévő értékes olajok keveréke mélyen behatol a körömágyba, illetve a körömsáncba,

így hidratálja és puhává varázsolja a száraz, megviselt körömbőrt. Körömépítés után kifejezetten ajánlott. 8-féle varázslatos illatban és színben kapható.

 

Moyra Fóliázó nyomdalakk

A fekete, fehér és ezüst színű Moyra Fóliázó nyomdalakk tökéletesen alkalmazható nyomdázáshoz, fóliás díszítésekhez. A Moyra Fóliázó nyomdalakk egy különleges, levegőre kötő anyag, amihez kitűnően tapad a körömfólia, a pigmentpor és a finom szemcséjű effekt porok szintén.

 

 

UV-LED Vörös fényű lámpa

24W-os UVLED, műkörmös lámpa, digitális kijelzővel.Vörös fénye bizonyítottan stimulálja a növekedési faktorok működését,kiegyenlíti a bőr tónusát, nyugtatja a bőrpírt és a gyulladásos folyamatokat. Javítja a vérkeringést és a kapilláris mikroerek áteresztő képességét, valamint gyorsítja a bőr regenerálódását.Kis helyen elfér, könnyen hordozható

 

 

Pearl körömápolók 3 új illatban. Ezek a körömágy ápolók kondicionáló

kezelésként használhatók a száraz és sérült körömágy helyreállításában.

Használatuk erős és rugalmas körmöket eredményez.

 

Moyra nyomdalemezek 3 új mintával. Nouveau,Florality 3,Homeland .

A Moyra nyomdalemezek sorozata folyamatosan bővül! Ezen professzionális minőségű,

nagyméretű nyomdalemezek segítségével percek alatt különleges körmöket készíthetsz akár otthon, akár a szalonodban

Körömnyomda 11 és 12-es A "vakon" nyomdázásnak ezennel vége!

Azok számára, akik- nek gondot okozott az adott minta pozicionálása, itt a segítség!

 

Fixálásmentes Moyra SuperShine színes zselé újabb 10 színben kapható.

Egy rétegben is tökéletesen fed, szikrázóan fényesre köt, így nem marad

ragacsos réteg, amit fixálni kell. Rendkívül magas pigmenttartalmú,

könnyen teríthető zselé, díszítésre is kiválóan alkalmas.

Moyra Gel Look körömlakkok újabb 7 gyönyörű színben.Moyra Gel Look - zselé hatású körömlakk! Könnyen terül,gyorsan szárad, tartós és fantasztikus fedést biztosít már egy rétegben is! Gyönyörû fényes felülettel szárad, akár egy színes zselével készült szalonköröm.

PEARLAC MATTE ONE STEP COLOR - EGYFÁZISÚ, LEOLDHATÓ GÉL LAKK CSALÁD.

Nincs alap-és fedőlakk. Csak gyönyörű, matt körmök!

- Nincs szükség alap- és fedőréteg használatára - Árnyalattól függően akár 1 rétegben is fed

- Ultragyors kötés (LED lámpában 20-30 mp.) - Fixálásmentes - Könnyen leoldható

Konfetti ,körömdíszítő díszek.

3 új körömnyomda lemez a Moyrától !

Moyra körömnyomda lemez 38 Aboriginal

Moyra körömnyomda lemez 39 Eastern

Moyra körömnyomda lemez 40 Nouveau

Moyra fólia zselé,silver és gold színben.

Egyszerû, gyors használat és rendkívül látványos eredmény!

Különlegesen szép, domború, transzferfóliával készített

díszítésekhez használható clear zselé.

 

Megérkeztek!

Moyra mini nyomdalemezek.

Ennél a 12 nyomdalemezből álló exkluzív sorozatnál a rövidebb körműek igényére is nagy hangsúlyt fektetünk.Nagy odafigyeléssel, változatosan összeállított sorozat. Az új lemezekkel szalonmunkában a szolidabb hosszúságú körmöket kedvelő vendégek örömére is elkészíthetőek a legszebb Moyra minták, illetve hosszabb körmökön is jól mutatnak a gondosan kidolgozott, részletgazdag, kisebb méretű motívumok. A lemez mérete 6 cm x 12 cm.

 

Moyra Gel Look 6 új színben.

Körömnyomda lakkok érkeztek 3 új gyönyörű színben.